Ne ustručavajte se kontaktirati nas!

Možete naći kontakt podatki za hotel ovdje.

email15 Email: support@villasann.com

telephone37 Telefon: 00387-36551864

smartphone11 Mobil: 00387-61351949

pins76 Adresa: Lacina 14 88000 Mostar Bosna i Hercegovina

 

Uputstvo za nas

Hotel se nalazi u gradu Mostaru u Bosni i Hercegovini u neposrednoj blizini glavnog Istočnom Mostaru Buss-stop i gradskog trga Musala”. Od Villa Sann Iz hotela sve u Mostaru je u blizini i dostupni. Stari most i stari-grad su samo 5 minuta hoda od Villa Sann. Postoji mnogo restorana i sadržaji u neposrednoj blizini Villa Sann.

Uputstvo za pronaći hotel van Mostara

Mostar je povezan sa regijom putom magistrala” M-17 puta. Put prolazi kroz Mostar od sjevera (Sarajevo) prema jugu (tj. Dubrovnik). Pruge povezati na sličan način u isto mjesta između.

Sa sjevera (Sarajevo, Kojnic, Jablanica, Drežnica, Vrapcici .. Mostar-sjever)

Pristup Mostar sa sjevera i poravnajte na prijelazu ceste Maršal Titoizgleda za stanicu Vlak / Buss. prolaze stanice i uzeti sljedeći pravo trebati još pravo na manju ulicu Lacina”. Samo nastavite ravno sve dok ne dođete do Villa Sann.

Sa juga M-17 (Dubrovnik (ili Split), Metković, Čapljina .. Mostar-zračne luke, Mostar-Jug)

Unesite Mostar i poravnajte na putu Maršal Tito“. Nastavite ravno i uzeti drugi lijevo na putu maršala Tita. Sada se pravo na Lacina. Nastavite ravno sve dok ne dostigne Villa Sann.

Instrukcije pronaći hotel iznutra grada Mostara

Ovisno o tome gdje postoje različiti načini da se do hotela. Preporučujemo vam da pronađete bilo A) Musala” (Pitajte za Titov Villa) ili B) Glavni Istočni Mostar autobus / željezničke stanice. Villa Sann je vrlo blizu oba mjesta.

GPS lokacija

Naši GPS koordinate su: 43,3465, 17,81106